Hyggelig rideudstyrsforretning med et stort udvalg til rytter og hest

Står du og mangler rideudstyr til dig selv eller til din hest, så kan du med fordel besøge vores rideudstyrsforretning, Holger Danske Rideudstyr. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsudstyr til både rytter og hest til gode priser. I vores heste-butik er der noget at finde for enhver smag og til enhver pris, og vi står klar med kompetent og personlig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at finde det rette udstyr. 

Besøg vores rideudstyrsbutik i Dragør på Amager

Vores rideudstyrsbutik ligger i Dragør, hvor vi har kunder fra bl.a. Kastrup og resten af Amager, men vores kunder kommer generelt fra hele København.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de besøger vores ridebutik. Derfor har vi gjort meget ud af at skabe en hyggelig indretning i vores heste-butik, og vi har altid tid til en god snak med vores kunder over en kop kaffe. Trods vi er en rideudstyrsforretning, er vi altid klar på en snak om hvad som helst med vores kunder.

Kig forbi vores rideudstyrsforretning og se vores udvalg

Mangler du udstyr til hesten eller dig selv, så er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores ridebutik og se, om vi har noget i vores sortiment, du kan bruge. Vi står desuden altid klar med professionel rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr du bør vælge.

Kig forbi vores rideudstyrsbutik og se vores store udvalg af udstyr til både børn og voksne. 

Ønsker du at vide på forhånd, om vi har din vare på lager, inden du besøger butikken, kan du enten ringe til os på telefon 30 900 900 eller skrive til vores e-mail rideudstyr@holger-danske.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Brands vi fører:​

Og mange flere...​

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller en bestemt vare, så er du meget velkommen til at sende os en mail ved at udfylde og sende formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

HOLGER DANSKE Rideudstyr 

Nordre Kinkelgade 19
​2791 Dragør


CVR: 40716106 

Kontakt butikken

☎ Tlf.: 30 900 900

✉ E-mail: rideudstyr@holger-danske.dk

Følg os

Find vej

Åbningstider

Vi bor lige ved siden af butikken og kommer gerne over og åbner for dig udenfor vores normale åbningstider, bare ring op 30900900 og aftal nærmere.

Mandag: lukket
Tirsdag,: Lukket

Onsdag: Lukket

Torsdag: 13.00 - 17.30
Fredag: Lukket
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: lukket