Salg af ridetøj og hesteudstyr i høj kvalitet

​Er du på udkig efter en ny ridehjelm, stigbøjler eller måske en ridevest? Så er du kommet til den rette forhandler.

Vi forhandler et stort udvalg af udstyr til heste og ryttere

Hos Holger Danske Rideudstyr forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af ridetøj og andet udstyr til rytteren, ligesom vi også forhandler et stort udvalg af forskelligt hesteudstyr. I vores butik kan du både finde ridestøvler, ridebukser og ridejakker til børn og voksne, og du kan finde alt, hvad du har brug for af udstyr til heste. Vores produkter er altid af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vores butik ligger i Dragør på Amager, og vi oplever en stor kundetilstrømning både fra vores eget lokalområde omkring Kastrup og Dragør, men også fra resten af København. Det skyldes bl.a. vores velassorterede sortiment, gode priser og ikke mindst den hyggelige stemning i vores butik. 

Vi står klar til en god snak over en kop kaffe

Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder oplever at få god, personlig service, når de handler hos os. Derfor har vi også altid tid til at tage en kop kaffe og en snak med vores kunder – uanset om det er hesterelateret eller ej. Hos os er det den gode service, der er i fokus, samtidig med at du selvfølgelig også skal kunne finde det, du står og mangler, hvad end det er hesteudstyr eller ridetøj.

Find gode tilbud på hesteudstyr og ridetøj hos os

Vi har løbende udsalg, så du har mulighed for at opnå store besparelser på dit nye ridetøj eller hesteudstyr. Følg med på vores Facebook-side eller kig forbi vores butik og find gode tilbud til både damer, herrer og børn. 

Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg af ridetøj eller udstyr til heste, kan du også kontakte os på tlf. 30 900 900 eller e-mail rideudstyr@holger-danske.dk.

Brands vi fører:​

Og mange flere...​

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller en bestemt vare, så er du meget velkommen til at sende os en mail ved at udfylde og sende formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

HOLGER DANSKE Rideudstyr 

Nordre Kinkelgade 19
​2791 Dragør


CVR: 40716106 

Kontakt butikken

☎ Tlf.: 30 900 900

✉ E-mail: rideudstyr@holger-danske.dk

Følg os

Find vej

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag, onsdag og torsdag: 14:00-17:30
Fredag: 14:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: lukket